• Imprimeix

Especialitats del màster

El Departament d'Ensenyament determina la relació entre les especialitats del màster, les especialitats docents i les titulacions que se us exigeixen per poder impartir un ensenyament determinat: 

Podeu consultar les universitats que imparteixen cada especialitat del màster i les places disponibles, per al curs 2016-2017, a la taula següent: distribució de les especialitats del màster.

L'especialitat de matemàtiques del màster de professorat té un procediment específic que recollim en els següents punts:

Des del curs 2013-14 s’ofereix el màster de formació del professorat de secundària de matemàtiques, amb caràcter interuniversitari, amb la participació de les universitats següents: UAB, UB, UOC, UPC i UPF. L'organització del màster correspon a la Universitat Autònoma de Barcelona i les classes s’imparteixen a la Universitat Pompeu Fabra, al Campus del carrer Wellington (Barcelona).

El dijous 8 de setembre de 2016, a les 18h, es realitzarà una sessió informativa sobre aquesta especialitat a la Universitat Pompeu Fabra, a l’aula 40.006, a l'edifici Roger de Llúria, al Campus de la Ciutadella, al carrer Ramon Trias Fargas 23-25 (Barcelona).

El procés de preinscripció és únic i es porta a terme a l’Oficina d’Accés a la Universitat (OAU) des d'on es gestiona l’accés al màster de les persones que ho sol·licitin.

La preinscripció cal fer-la a través del portal Accesnet del 12 al 15 de setembre de 2016.

 

Un cop que hagueu formalitzat la preinscripció caldrà que passeu una prova d’aptitud personal (PAP). Esteu exempts de la realització d’aquesta prova les persones llicenciades o graduades en matemàtiques, física, informàtica o bé estadística, així com els/les titulats/ades en enginyeria. Tampoc haureu de realitzar la prova aquelles persones que acrediteu que heu cursat un mínim de 40 crèdits de matemàtiques en els vostres estudis universitaris. Podeu consultar les titulacions exemptes de realitzar la prova d'aptitud personal (PAP) en el quadre annex.

La prova d'aptitud personal (PAP) es realitzarà el dilluns 19 de setembre de 2016, a les 16h, a la Universitat Pompeu Fabra, a l’aula 40.006 de l'edifici Roger de Llúria, al Campus de la Ciutadella, al carrer Ramon Trias Fargas 23-25 (Barcelona). La prova se centrarà en la resolució de problemes matemàtics (de nivell de batxillerat i primer curs d’universitat) i es valorarà si disposeu del coneixement matemàtic necessari per poder ensenyar aquesta matèria a secundària.

 

Es farà una sessió informativa sobre la matrícula -per a aquesta especialitat del màster- el 28 de setembre de 2016, a les 16h, a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de la Educació, al Campus de Bellaterra (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès).

A partir de la llista d’admesos -que la Oficina d'Accés a la Universitat facilitarà a la universitat organitzadora- es procedirà a realitzar la matrícula al màster. La matrícula es realitzarà el dia 30 de setembre de 2016, a la Facultat de Ciències de l’Educació, de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Campus de Bellaterra (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès). En primer lloc caldrà que us dirigiu a la sala de reunions 1 de l’edifici G6, a la 1a. planta, per a la tutoria prèvia a la matrícula. Després haureu de formalitzar la matrícula a l'aula 3 d’informàtica, de la 1a. planta del mateix edifici. L’horari per a la formalització de la matrícula serà de 9:30h a 13:30h.

El dilluns 3 d’octubre de 2016, a les 16h, se celebrarà l'acte d' inauguració oficial del màster en la qual s'inclourà una conferència de caràcter acadèmic. Aquest mateix dia, a les 18h, es farà la presentació general del màster. El dimarts 4 d’octubre de 2016 s’iniciaran les classes.

Data d'actualització:  03.03.2017