• Imprimeix

10 raons per estudiar

Més de 238.000 joves estudien al sistema universitari català. Vols ser un d'ells?

 

L'excel·lència de les institucions d'educació superior del país, l'adequació de les titulacions que s'ofereixen al mercat laboral, la internacionalització dels estudis de grau i màster universitari... Aquestes són només algunes de les raons per estudiar a Catalunya!

 

I ara, algunes xifres:

  • 10% de persones graduades amb feina tres anys després d'acabar els estudis.
  • 7 de cada 10 estudiants satisfets amb la formació rebuda.
  • 84% de persones titulades amb una feina d'acord amb el seu nivell d'estudis.
  • 2 escoles de negocis en el TOP-10 dels rànquings europeus.

 

Presència d'universitats catalanes en el TOP-100 mundial en tots els rànquings per disciplines: arts i humanitats; ciències socials i empresarials; ciències de la vida i medicina; ciències naturals; enginyeria i tecnologia. El sistema universitari està format per 12 universitats: 7 públiques, 4 privades i una virtual. Segur que trobes el que estàs buscant!

Tens per escollir un ampli ventall de titulacions oficials (graus i màsters universitaris) estructurades en cinc branques de coneixement: arts i humanitats, ciències, ciències de la salut, ciències socials i jurídiques, enginyeria i arquitectura.

Totes les universitats aposten per la proximitat a l'estudiant i per un model pedagògic que afavoreixi el desenvolupament de les competències dels/de les estudiants. 

Totes les titulacions del sistema universitari català estan certificades amb la norma ISO.

A banda de les titulacions generalistes, en el sistema universitari català trobaràs estudis especialitzats en diversos àmbits de coneixement.

Totes les universitats ofereixen estades en empreses per afavorir la inserció professional de l'estudiantat.

Les universitats compten amb programes específics per afavorir les estades d'estudiants a altres països, així com per atreure universitaris d'arreu del món a Catalunya.

Pots estudiar en modalitat presencial, semipresencial i virtual. Pots matricular-te dels crèdits que desitgis per estudiar al teu ritme.

Una docència de qualitat que es nodreix de l'excel·lent sistema de recerca universitària de Catalunya.

Les universitats aposten per la renovació pedagògica i la millora constant dels processos educatius.

Biblioteques, serveis d'idiomes, instal·lacions esportives, borses de treball, etc.

Data d'actualització:  03.03.2017