• Imprimeix

Ja tinc una titulació universitària i en vull estudiar una altra

Si ja tens una titulació universitària i vols començar un altre estudi de grau has de fer la preinscripció universitària al portal d'accés a la universitat. Els titulats universitaris tenen reservat un 3% de les places. Si fas la preinscripció universitària, has de lliurar la documentació dins del termini establert de preinscripció.

Pots fer-ho de tres maneres, fins el darrer dia del termini establert:

  • Presencialment a l'Oficina d’Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus: heu d’imprimir una còpia del comprovant de preinscripció i presentar-la amb els documents acreditatius dels vostres estudis.    
  • Per correu postal a l'Oficina d’Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus: heu d’imprimir una còpia del comprovant de preinscripció i enviar-la amb els documents acreditatius dels vostres estudis.

No s’admetrà la documentació enviada per correu electrònic o per la bústia de contacte de l’Oficina d’Accés a la Universitat.

És importat que, abans de realitzar tot el procés, t'informis sobre els estudis universitaris que s'imparteixen a les universitats catalanes i sàpigues en què consisteixen, com s'estructuren, on s'imparteixen, les notes de tall dels últims anys i quines són les sortides professionals. 

 

 

 

Data d'actualització:  20.02.2018