• Imprimeix

Ja tinc una titulació universitària i en vull estudiar una altra

Si ja tens una titulació universitària i vols començar un altre estudi de grau has de fer la preinscripció universitària al portal d'accés a la universitat. Els titulats universitaris tenen reservat un 3% de les places. Si fas la preinscripció universitària, has de lliurar la documentació dels estudis que has cursat a l'Oficina d'Accés a la Universitat o a les seves seus. Aquesta documentació l'has de lliurar dins del termini establert de preinscripció.

La documentació que necessites és la següent:

  • Certificat oficial de notes de tots els cursos amb la nota final (nota calculada entre 0 i 10 punts).
  • El títol o el resguard de pagament del títol. En el cas que en el certificat de notes consti que has pagat el títol, no caldrà presentar el títol o el resguard.

Si a més de la titulació universitària disposes d'algun altre requisit per accedir a la universitat, per exemple, les proves d'accés a la universitat o un títol de tècnic superior, també pots sol·licitar l'admissió per la quota general de places. En aquest cas, has de lliurar, si és necessari, la documentació acadèmica que ho acrediti.

És importat que, abans de realitzar tot el procés, t'informis sobre els estudis universitaris que s'imparteixen a les universitats catalanes i sàpigues en què consisteixen, com s'estructuren, on s'imparteixen, les notes de tall dels últims anys i quines són les sortides professionals.

Data d'actualització:  20.02.2018