• Imprimeix

Vull estudiar fora de Catalunya

Per cursar estudis a qualsevol universitat de l'Estat espanyol, t'has de posar en contacte amb la secretaria de la universitat que t'interessi. Si es tracta d'una universitat pública, t'has d'informar del procediment de preinscripció regulat a cada comunitat autònoma. Pots consultar la llista de les universitats espanyoles.

Si vols accedir a cursar estudis universitaris en una universitat estrangera cal que et posis en contacte amb el consolat del país del teu interès o bé contactis amb les diferents seus de representació cultural que molts països tenen a Barcelona, com l'Institut Francès, l'Institut Britànic, l'Institut Alemany, l'Institut Italià de Barcelona o l'Institut d'Estudis Nord-americans, on t'informaran dels estudis necessaris per accedir-hi i altres requisits complementaris que cal acomplir.

En cas que estiguis matriculat/da en una universitat catalana i vulguis continuar els teus estudis en una universitat de fora de Catalunya, cal que et posis en contacte amb l'oficina de relacions internacionals de la pròpia universitat on et podran informar sobre aquest tema.

Data d'actualització:  10.01.2018