• Imprimeix

Vull estudiar fora de Catalunya

Per cursar estudis a qualsevol universitat de l'Estat espanyol us heu de posar en contacte amb la secretaria de la universitat que us interessi. Si es tracta d'una universitat pública, us heu d'informar del procediment de preinscripció regulat a cada comunitat autònoma. Podeu consultar la llista de les universitats espanyoles.

Si voleu accedir a cursar estudis universitaris en una universitat estrangera cal que us poseu en contacte amb el consolat del país del vostre interès o bé contactar amb les diferents seus de representació cultural que molts països tenen a Barcelona, com l'Institut Francès, l'Institut Britànic, l'Institut Alemany, l'Institut Italià de Barcelona o l'Institut d'Estudis Nord-americans, on us informaran dels estudis necessaris per accedir-hi i altres requisits complementaris que cal acomplir.

En cas que estigueu matriculats en una universitat catalana i vulgueu continuar els vostres estudis en una universitat de fora de Catalunya, cal que us poseu en contacte amb l'oficina de relacions internacionals de la pròpia universitat on us podran informar al respecte.

Data d'actualització:  03.03.2017